Professionele fotografie voor de erfgoedspecialist.
Soms zijn opdrachtgevers zo interessant dat ik een samenwerkingsproject aan ga. In welke vorm, dat verschilt per opdrachtgever.
Léontine

Hollands Bouwen


Hollands Bouwen wil het ambacht Hollands Bouwen terugbrengen in Nederland. Het is een platvorm om deze kennis te bewaren, door te geven en te bevorderen. Met liefde, passie, kennis en aandacht voor het ambacht kan men een historisch bouwwerk bewonen, beleven, bewaren en bewonderen. Dit platvorm is voor iedereen die geïnteresseerd is in historische bouwwerken; liefde heeft voor het ambacht van het Hollands Bouwen én deze wil herontdekken. Hollands Bouwen wil een verbindend element zijn tussen alle partijen die betrokken zijn met historische gebouwen en erfgoed.

Als fotograaf ben ik verbonden met dit platvorm, omdat ik als doel heb deze kennis en vakmanschap zo goed en mooi mogelijk in beeld te brengen. Website →

Monument 076


Een bijzonder samenwerkingsproject heb ik met Monument076. Ik ben één van de partners in het project. Sinds oktober 2014 is de B&B geopend en kun je er overnachten. Inmiddels kan ik uit ervaring spreken, het is er bijzonder fijn toeven en slapen!

Dit project is zo veel omvattend en bijzonder, dat past niet in dit kleine blokje, lees daarom er meer over via de site Monument 076. Via deze link kun je zien hoe het was, voordat ze gingen verbouwen … Website →

Het Cultureel Erfgoed Collectief


Het Cultureel Erfgoed Collectief onderzoekt en documenteert in opdracht kunst of antiek. Daarnaast onderzoeken zij de bouwhistorie of het interieur van een oud pand.

Boeken

In 2012 brachten zij een boek uit: ‘Een herenhuis vol ornamenten‘.

December 2014 kwam een een volgend boek uit, over huizen in de jaren 30: ‘ Een jaren dertig huis, 1920-1940‘. Ik maakte de sfeerfoto’s van dit boek. Website →

Monumentera


Monumentera is een website waar vraag en aanbod bij elkaar komen voor verhuur van monumenten.

Dit kunnen woonhuizen zijn, maar ook kastelen, buitenplaatsen, kerken, molens etc. Bezitters zijn zowel particulieren, overheid, musea, bedrijven en stichtingen.

Wilt u op deze site komen te staan, neemt u dan contact op met Henk-Jan Geel van: monumentera.com.

Heeft u goede foto’s nodig voor deze site of uw eigen. Neemt u dan contact op met mij. Website →

Terug naar boven

Uitgelicht

Zuiderkertoren Amsterdam | Monumentenfotograaf Léontine van Geffen-Lamers
Molen Nooitgedacht Afferden | Monumenten fotograaf
Het Schip Amsterdam | Monumenten fotograaf Léontine van Geffen-Lamers
Laurentiuskathedraal Rotterdam | Davique | Monumenten fotograaf
Carré Bloemendaal Monumenten fotograaf
Kasteel Heeze | Monumenten fotograaf