Heeft u een karakteristiek huis?

Uw ‘Toekomstige Herinneringen’ fotoalbum.

U woont op een prachtige plek in een bijzonder huis. Dit is úw plek, de plek waar u zich thuis voelt, waar mooie herinneringen liggen en nog vele zullen ontstaan. Hoe geweldig zou het zijn om hier een professioneel fotoalbum met de mooiste sfeerfoto’s van te maken. Zeker leuk voor u maar met name erg leuk voor de generaties na u. Uw huis sfeervol vereeuwigd!

Deze reportage wordt gemaakt door de monumentenfotograaf die de juiste karakteristieke details in uw huis vindt. Mijn specialisme is het bedenken, het ontwerpen en het maken van een zeer persoonlijk fotoalbum van uw huis, uw gezin, uw tuin, uw bijzondere auto’s en eventuele paarden en huisdieren. Uw fotoalbum zal waardevoller worden naarmate de tijd verstrijkt, net als goede wijn.

“Weet je nog? Gelukkig hebben we de foto’s nog!”

Uw ‘Toekomstige Herinneringen’ in een custom made fotoalbum, speciaal voor u!

 

Missie

Van veel bewoners en gebruikers van karakteristieke huizen hoor ik vaak dat zij een missie hebben, een missie om dit unieke pand en zijn omgeving te bewaren voor de generaties na hen. Als huidige bewoner of gebruiker bent u een passant in de tijd. Toen u werd geboren stond het er al en het zal er blijven staan als u er niet meer bent.

Als monumentenfotograaf is het mijn missie om u als bewoner of gebruiker van een monument te helpen. Niet zo zeer met het onderhoud, maar door het pand en de omgeving sfeervol te fotograferen en daarmee te documenteren voor het nageslacht. Het verhaal van uw monument vast te leggen door middel van sfeervolle foto’s waarmee uw huis in volle glorie geëerd wordt.

Ik maak met deze foto’s een exclusief en uniek fotoalbum voor u. Door middel van de foto’s heeft u als het ware een unieke rondleiding door het huis op papier. Het boek is een mooi kijkboek waar u trots op kunt zijn en waarmee u een naslagwerk heeft voor uzelf en de generaties na u.

Integriteit, vertrouwen en respect zijn belangrijk voor mij. Ik ga daarom zorgvuldig met uw huis en uw bezittingen om.

De foto's kunnen in verschillende boeken, met verschillende kwaliteiten. Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Ik kom graag bij u op bezoek om te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil contact

Bekijk gerelateerde nieuwsberichten

Monumenten fotograaf Leontine van Geffen-Lamers

Heeft u vragen of wilt u advies?

Wilt u weten hoe het fotograferen in zijn werk gaat? Of hoe de technische kwaliteit van de boeken is? En misschien wilt u ook weten wat de kosten zijn?

Stuur mij een bericht