Power Vrouw Lucinda

De tweede Power Vrouw voor de camera is Lucinda Douglas. Ook Lucinda ken ik, net als Gaby, via Twitter.

Lucinda zocht een jaar of 5 geleden een fotograaf in de buurt van Apeldoorn, ik twitterde terug dat ik een fotograaf was bij haar in de buurt. Toen Lucinda mij belde en ik hoorde wat ze precies wilde (profielfoto’s) heb ik bedankt voor de opdracht. “Not my cup of tea”. Via twitter bleef het contact. Vorig jaar deed een ik workshop aquisitie bij haar. Daar leerde ik dat een afwijzing aan de telefoon van een eventuele klant geen afwijzing van mij persoonlijk is, maar dat er, op dat moment, geen behoefte aan mijn dienst is. Een belangrijke les voor mij. Wat ik destijds niet aandurfde, is nu dan toch gebeurd. Lucinda voor mijn camera 🙂

Lucinda is inspirator in life & business.  Vanaf 4 januari is ze te zien bij RTV7 in het programma: Yes, You Can Woman!

Power Vrouw Monumenten-fotograaf-Léontine-van-Geffen-Lamers

Waarom koos je voor deze locatie?

Deze ruimte is in ‘tot2021’, de oude ambachtsschool in Apeldoorn.  Deze locatie gebruik ik voor bijna alles. Mijn talkshow, inspiratielezingen en om mijzelf te laten filmen. Deze ruimte past bij mij. Het ademt ruimte, vrijheid, geborgenheid en sfeer uit. Het is vooral niet af… net zoals het leven. Net zoals MIJN leven.  Ik ben er nog niet en deze ruimte zorgt telkens voor een glimlach op mijn gezicht. Het is niet te groot maar groot genoeg voor mij om heerlijk buiten mijn comfortzone te treden.

Wat doet het met je? 

Het is mijn alles-kan-ruimte. Heb het gevoel alsof ik op de planken sta en dat doe ik dan ook. Hier realiseer ik mijn dromen en het is heerlijk om een locatie daaraan te mogen koppelen. Het is mijn uitprobeerruimte en niet alleen ik vind dat. Eigenlijk leef ik mijn droom hier :-). Het is thuiskomen en boven mijzelf uitstijg ruimte.

Ik heb hier laatst ook een hele nacht hier gedanst met Richard (mijn man)

Waarom koos je voor dit lied? 

Het was best lastig hoor… Toch is het Bebel Gilberto geworden met So Nice! Het is een zwoel, sexy, speels, meisjesachtig en toch volwassen, en sfeer bepalend lied. Het plaatst je meteen ergens anders. Het is voor mij het IK KAN ALLES IN DE WERELD lied. No limits!

Wat betekent het voor je?

Als ik het hoor moet ik lachen, dan is alles okay. Geen moeilijke dingen en het geeft ook de simpelheid van het leven weer. Dus, vooral geen zware dingen… Ik heb gekozen om altijd om mijzelf te mogen lachen en nooit zaken als zwaar te ervaren. En dat lukt…

Is er een zin, couplet die je bijzonder aanspreekt?

Nee, niet echt. Het zit hem vooral in de sfeer, melodie, timing en vrijheid. Het is niet iets maar juist ALLES. Zo ben ik ook…

Wat is kracht voor je?

Je kwetsbaarheid omhelzen en dat juist je kracht maken. Ik zal je een voorbeeld daarvan geven. Ik was heel snel en jong getrouwd. Na de geboorte van mijn dochter ging ik terug naar mijn ouders in Zuid Afrika en smeekte of ik thuis mocht blijven en in Kaapstad blijven wonen. Ik mocht van mijn man geen contact hebben met mijn ouders, zussen en andere mensen. Hij was vreselijk en toch heb ik veel geleerd van hem. Ik ben altijd een kei geweest om te leren van ellende 🙂  Mijn ouders stuurde mij terug met een zin; Wie A zegt, zegt ook B. Oh ,wat was het een vreselijk huwelijk… Maar mijn ouders hadden gelijk en ik heb zoveel geleerd. Achteraf ben ik zo blij dat ze mij wegstuurden. Toen werd ik pas volwassen en baande het een weg voor een Powervrouw!

Ik ben heel bewust van mijn mindset. Ik haal altijd inspiratie uit ellende. Ellende kies je niet, maar wel hoe jij ermee omgaat en dat kan iedereen voor zich inrichten. Het is zo easy om mindset voor je te laten werken. Ik ben nergens bang voor, ken geen angst en dat is een zegen.

Wat bewonder ik in Lucinda

Lucina bewonder ik om haar hartelijkheid en lach. Ze is soms wat chaotisch, toch weet ze heel goed wat ze doet. Ze heeft een enorme liefde voor de wereld en de mensen om haar heen, wie of wat je ook bent. Mooi om te zien. Zonder reserves en altijd open. Je heeft interesse in je verhaal en weet op het juiste moment de juiste vraag te stellen. Ze helpt je om verder te komen. Niet persé als doel, maar puur, uit interesse en dan gebeurd het vanzelf.

Voor wie So Nice van Bebel Gilberto niet kent, hieronder  het lied.

Aanmelden nieuwsbrief Powervrouwen