Professionele fotografie voor de erfgoedspecialist.

Dat ik monumenten en restauratie/ renovatie processen fotografeer, dat moge duidelijk zijn. Maar wát kun je nu bij mij kopen? Welke diensten lever ik?

 

Fotograferen in opdracht.

U bent (interieur)architect, aannemer of restauratie specialist en wilt u goede foto’s van uw werk of werkzaamheden. Dan kan ik u helpen. Mijn doel is úw werk zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Met deze foto’s kunt u uw (potentiële) klanten laten zien welk prachtig werk u levert.

Investering:

Fotograferen € 115,- per uur. De prijs van afgenomen foto’s ligt tussen de € 20,- en €37,50. Dit is afhankelijk van het aantal foto’s die u wilt en of u de foto’s exclusief voor eigen gebruik wilt hebben of niet. Inclusief reistijd, exclusief kilometers à €0,28 per kilometer en BTW.

Lekker makkelijk en simpel, daar hou ik van. U kunt de kosten van het fotograferen zelfs delen als u met meerdere bedrijven aan een pand werkt.

Vraag naar de mogelijkheden.

Monumenten-fotograaf-Leontine-van-Geffen-Lamers

 

Bestaande foto.

Stel, u vindt op mijn site een foto die u wilt gebruiken op uw site of misschien als aankleding van de muren van uw kantoor*. Dat kan. U kunt ook in mijn beeldbank kijken.

U kunt de foto’s digitaal kopen als u ze digitaal wilt gebruiken. De foto’s kan ik ook in geprinte vorm leveren, bijvoorbeeld in een lijst, op hout, aluminium, of (plexi) glas. U vraagt, ik lever. Ook qua maat kunt u kiezen wat u wilt. De prijzen van de prints, daar kan ik niets over zeggen. Dit ligt aan het formaat en waar het op gedrukt moet worden. De prijzen van de digitale foto’s in de beeldbank staan er bij. Vanaf € 12,10- per stuk inclusief BTW.

*Wilt u een foto van deze site, dan moet ik in sommige gevallen eerst toestemming van mijn opdrachtgever vragen.

Vraag naar de mogelijkheden.

 Foto aan de muur Monumenten-fotograaf-Léontine-van-Geffen-Lamers

 

Workshop op maat.

Moe van kookworkshops en outdoorbedrijfsuitjes? Of wilt u leren hoe u uw werk kunt fotograferen en u kent collega’s die dat ook graag willen weten? Ik geef een workshop die iedereen mee kan doen, met telefoon of camera.

Ik geef een workshop op maat over het fotograferen van (monumetale) panden. Zowel interieur als exterieur. Ik kom jullie graag mijn kennis delen in een groep van tussen de 4 tot 10 personen. De lengte is maximaal 4 uur. Kosten € 750,-  exclusief reiskosten à € 0,28 en eventuele huur ruimte en beamer.

Vraag naar de mogelijkheden.

Monumenten-fotograaf-Léontine-van-Geffen-Lamers

 

 

Terug naar boven

Uitgelicht

Nico de Bont | Duvelhok | Monumentenfotograaf
Den Haag-Ockenburgh- Monumenten-fotograaf-Léontine-van-Geffen-Lamers
Zandenbouw- Monumenten-fotograaf-Léontine-van-Geffen-Lamers
Amsterdam-Westerkerk- Monumenten-fotograaf-Léontine-van-Geffen-Lamers
Augustinuskerk- Utrecht- Schakel en Schrale| Monumenten- fotograaf-Léontine-van-Geffen-Lamers
Voeger-Monumenten- fotograaf-Léontine-van-Geffen-Lamers